Porositni një telefonatë dhe ne do ju marrim në telefon
100%
natyral
3567 njerëz
kanë bërë porosi sot

Adamour është një goditje e dyfishtë
për prostatitis

Për vetëm 1 vit përdorimi të rregullt do të përmirësojë funksionimin e sistemit të qarkullimit të gjakut, do të normalizojë proçesin e urinimit, do të rrisë imunitetin tuaj, sikundër dhe do të shtojë epshin

Largoni dhimbjet e padurueshme në perineum, rektum dhe testikuj
Normalizoni urinimin tuaj për vetëm 1 kurs përdorimi të rregullt
Ndihmon në eleminimin e inflamacionit të prostatës
Forconi shëndetin seksual mashkullor
Sasia e produkteve
në depon më afër jush është e kufizuar:
57copë

57copë

Sasia e produkteve në
depon më afër jush është e kufizuar:
PËRFITONI NJË ZBRITJE PREJ 50%

Çmimi i plotë:

1980

Çmimi me zbritje

990

Deri në fund të ofertës kanë mbetur:

00
22
01
Orë Minuta Sekonda

Vendosni Emrin tuaj

Vendosni numrin tuaj të telefonit

Kontrolloni veten tuaj! A ka të paktën një simptomë që përkon?

Ndjeni të dridhura, rritje të
temperaturës së trupit
Ndjeni dhimbje në fundshpinë, në testikuj
apo dhe në perineum
Vuani nga urinimi
i shpeshtë,
sidomos gjatë natës
Ndjeni therje apo dhe djegie në
në kanalin
e urinimit
Keni shenja të një intoksikimi
të përgjithshëm — ndjeheni të pafuqishëm,
vuani nga dhimbjet e kokës
Ju shoqëron gjatë gjithë kohës ndjesia e të qënurit i lodhur,
dobësia, ndjeni dhimbje të muskujve,
nyjeve, kockave
Keni vështirësi gjatë
urinimit, vuani nga kapsllëku
Keni ulje të dukshme të dëshirës
seksuale, ndjeni përshpejtim
të ejakulimit

Në qoftë se të paktën një simptomë nga ato të përmendurat përkoi, atëherë ju duhet menjëherë
të filloni trajtimin!

ËSHTË E RËNDËSISHME TË DINI!

80% e rasteve të sëmundjeve të prostatës janë asimptomatike, dhe ky fakt çon në mënyrë të paevitueshme
në pasoja mjaft të frikshme dhe të parikuperueshme.

Impotenca

Adenoma e prostatës

Steriliteti

Skleroza e prostatës

Vesiculitis

Tumori I prostatës

Impotenca

Adenoma e prostatës

Steriliteti

Skleroza e prostatës

Vesiculitis

Tumori I prostatës

Filloni trajtimin menjëherë dhe jini plotësisht të shëndetshëm!

Një zhvillim i shkencëtarëve për kurimin e prostatitis

Zbulimi i shkencëtarëve AndroGosCenter në vitin 2012 ishte një zbulim i jashtëzakonshëm për trajtimin e sëmundjeve të prostatës. Në kushte laboratorike, janë mbarështruar në mënyrë artificiale qeliza të zgjuara të Prostinarus ©, të cilat kishin aftësinë të zbulonin qelizat e prostatës të dëmtuara, dhe si rjedhojë butësisht lehtësonin inflamacionin dhe të gjitha simptomat e pakëndshme.Qelizat e zgjuara Prostinarus© pengojnë rritjen e indeve të prostatës dhe rivendosin funksionin normal të organeve.

Përbëhet nga 3 komponentë të domosdoshëm për shëndetin e prostatës

1

CATUABA

Mundëson eleminimin e zmadhimit të gjëndrës së prostatës, vepron me një efekt qetësues në adenomën e prostatës, gjithashtu parandalon formimin e indeve fibroze, stimulon në mënyrë të ndjeshme prodhimin e testosteronit, sikundër ndikon pozitivisht në imunitet dhe tonifikim..

2

RRIT EPSHIN

Ajo vepron me një efekt që parandalon formimin e tumoreve, zvogëlon bllokimet e mundshme të gjakut, mundëson eleminimin e ënjtjeve dhe inflamimeve të prostatës, pengon zhvillimin e inflamacioneve aseptike, gjithashtu pengon rritjen e tepëruar të fibroblasteve në prostatë, parandalon proçesin e hiperplasisë në gjëndrën e prostatës, sikundër dhe parandalon proçeset sklerotike, ndihmon po ashtu në parandalimin e formimit të indeve tumoriale.

3

AMLA

Ato përforcojnë sistemin imunitar në tërësi, parandalojnë zhvillimin e inflamacionit të gjëndrës së prostatës, mundësojnë eliminimin e stagnimit në sistemin urinar, dhe gjithashtu ndihmojnë në reduktimin pjesërisht të proçesit inflamator. Rikthejnë funksionimin normal të gjëndrës së prostatës, përmirësojnë në tërësinë e tyre proçeset metabolike

Mendimi i ekspertëve

Në të shumtën e rasteve prostatit kronik zhvillohet ngadalë dhe përgjithësisht rezulton të jetë asimptomatik, por përkundër kësaj, pasojat që ai shkakton mund të jenë shumë të rrezikshme. Për të shmangur komplikime të këtij lloji, unë rekomandoj pa hezitim përdorimin e Adamour. Në praktikën time mjekësore të kaq shumë viteve, jam plotësisht i bindur se vetëm ky kompleks ofron një përmirësim të ndjeshëm. Ai ndihmon në lehtësimin e simptomave në tërësi dhe sigurisht në reduktimin e dhimbjeve, duke përmirësuar në këtë mënyrë, ditë pas dite, proçeset funksionale të prostatës. Adamour nuk shkakton alergji, ndryshe nga shumë medikamente dhe produkte të tjera. Funksionon kështu në mënyrë të përkryer, duke qenë dhe absolutisht i sigurt, punon si një kompleks I vetëm, rivitalizon prostatën dhe forcon shëndetin e meshkujve.

Goni Luka

Profesor i asociuar, kandidat I shkencave mjekësore, mjek-urolog, androlog
Zotëron 24 vite përvojë pune

57copë

Sasia e produkteve në depon më afër jush është e kufizuar:

Ofertë! ulje çmimi!

Çmimi i plotë:

1980

Çmimi me zbritje

990

Deri në fund të ofertës kanë mbetur:

00
22
01
Orë Minuta Sekonda
Sasia e produkteve
në depon më afër jush është e kufizuar:

57copë

Vendosni Emrin tuaj

Vendosni numrin tuaj të telefonit

Sasia e produkteve
në depon më afër jush është e kufizuar:
57copë

57copë

Sasia e produkteve në
depon më afër jush është e kufizuar:
PËRFITONI NJË ZBRITJE PREJ 50%

Çmimi i plotë:

1980

Çmimi me zbritje

990

Deri në fund të ofertës kanë mbetur:

00
22
01
Orë Minuta Sekonda

Vendosni Emrin tuaj

Vendosni numrin tuaj të telefonit

Efikasiteti i produktit në fjalë është provuar tashmë nga hulumtimet e ndryshme klinike

Aprovimi klinik është kryer në një spital në bazë
të një sanatoriumi në qytetin e Belokurikha në vitin 2013. Kanë marrë pjesë dy grupe vullnetarësh
të cilët kaluan këto hulumtime klinike për 25 ditë me rradhë.

Rezultate të hulumtimit:

Adamour 89-100%

Grupi i 1

Kanë marrë pjesë meshkuj të moshës nga 28 deri në 80 vjeç, të cilët kanë pasur ankesa për dhimbje gjatë proçesit të urinimit, dhe që kanë përdorur Adamour.

Reduktimi i dhimbjeve përgjatë përkeqësimeve 100%
Normalizim i proçesit të urinimit 97%
Reduktim të ndjeshëm të urgjencave urinare 98%
Ndryshimi i madhësisë së prostatës deri në arritjen e përmasave normale 89%

Placebo 1-2%

Grupi i 2

Meshkuj të cilët vuanin nga çrregullime të ngjashme,
dhe që kanë përdorur “placebo”.

Reduktimi i dhimbjeve përgjatë përkeqësimeve 1%
Normalizim i proçesit të urinimit 2%
Reduktim të ndjeshëm të urgjencave urinare 1%
Ndryshimi i madhësisë së prostatës deri në arritjen e përmasave normale 0%

Efikasiteti i produktit në fjalë është provuar tashmë nga hulumtimet e ndryshme klinike

Aprovimi klinik është kryer në një spital në bazë
të një sanatoriumi në qytetin e Belokurikha në vitin 2013. Kanë marrë pjesë dy grupe vullnetarësh
të cilët kaluan këto hulumtime klinike për 25 ditë me rradhë.

Rezultatet e hulumtimit klinik:

Το αποτέλεσμα της έρευνας:

El resultado de la investigación:

Testing result:

uuringute Tulemus:

Ergebnis der Studien:

Risultato dei test:

Результат исследования:

Kết quả nghiên cứu:

Rezultate të hulumtimit:

Adamour 89-100%

Grupi i 1

Kanë marrë pjesë meshkuj të moshës nga 28 deri në 80 vjeç, të cilët kanë pasur ankesa për dhimbje gjatë proçesit të urinimit, dhe që kanë përdorur Adamour.

Reduktimi i dhimbjeve përgjatë përkeqësimeve ............. 100%
Normalizim i proçesit të urinimit ........ 97%
Reduktim të ndjeshëm të urgjencave urinare .................... 98%
Ndryshimi i madhësisë së prostatës deri në arritjen e përmasave normale ............. 89%

Placebo 1-2%

Grupi i 2

Meshkuj të cilët vuanin nga çrregullime të ngjashme,
dhe që kanë përdorur “placebo”.

Reduktimi i dhimbjeve përgjatë përkeqësimeve ................ 1%
Normalizim i proçesit të urinimit .......... 2%
Reduktim të ndjeshëm të urgjencave urinare ...................... 1%
Ndryshimi i madhësisë së prostatës deri në arritjen e përmasave normale ............... 0%

Komentet e njerëzve të cilët e kanë vlerësuar efektin e marrë Adamour

Bashkëshorti im u diagnostikua me prostatitis kronik kur ai është vetëm 27 vjeç, ende nuk e dimë arsyen pse, ndërkohë që me potencën ka qenë gjithmonë në rregull, asnjëherë nuk është ankuar. Kur shkoi për vizitë i thanë se, në qoftë se do të kurohet menjëherë, atëherë gjithçka do të normalizoher, por nëse është diçka kronike… të them të drejtën u trembëm shumë, nuk dinim çfarë të bënim. Kishim frikë se sëmundja do të shkaktonte impotencë dhe fertilitet, duke qenë se dëshira jonë më e madhe ishte të bëheshim prindër.Mjeku na sqaroi se nuk kemi përse të shqetësohemi, sepse në qoftë se do të fillonte trajtimin menjëherë gjithçka do të kalonte, dhe kështu na rekomandoi për përdorim Adamour. Tashmë, pasi kanë kaluar 3 muaj që ai përdor preparatin në fjalë, bashkëshorti im e ndjen veten shkëlqyer!

Emanuela, qyteti i Tiranës

Kjo fatkeqësi mashkullore, në qoftë se mund ta quaj kështu, më preku mua në momentin më të papërshtatshëm, në moshën 32 vjeçare. Atëherë kur unë isha I gatshëm për t’u martuar, për t’u bërë baba, dhe këtu më ndodh kjo e papritur. Dhimbjet ishin aq të forta, saqë as nuk më shkonte ndërmend për të kryer marëdhënie seksuale, dhe aq më pak për të bërë fëmijë. Ishte fati im i mirë që dëgjova për egzistencën e preparatit Adamour, mund të them se pata përmirësim të ndjeshëm pas vetëm disa javësh përdorimi. Tani vazhdoj ta përdor. Nuk kam më dhimbje, dhe në tualet shkoj më rrallë se më përpara. Kam rritje të dukshme të dëshirave seksuale. Dhe mund të them se godas fuqishëm!

Ledjoni, Vlorës

Vendosa menjëherë të kurohesha nën vëzhgimin e rreptë të mjekut tim. Nuk doja aspak të rrezikoja me të ashtëquajturat receta të gjyshes, apo dhe me kurim në kushte shtëpiake. Ndieja gjatë gjithë kohës diskomfort të vazhdueshëm, ndërkohë që dhimbjet e padurueshme në ije dhe skrotum nuk më linin të jetoja i qetë. Isha i gatshëm madje të bëja dhe ndërhyrje kirurgjikale vetëm e vetëm të shërohesha njëherë e përgjithmonë. Por falë zotit nuk arrita deri aty, gjë për të cilën jam shumë i lumtur. Bëra të gjitha analizat e nevojshme. Mjeku më rekomandoi për përdorim Adamour. Jam mjekuar pothuajse 2 muaj me të. Tashmë e konsideroj veten time një person i shëndetshëm. Nuk vuaj më nga prostatitis. Këtë gjë e konfirmojnë dhe analizat e bëra së fundmi, si dhe sigurisht gjëndja ime fizike. Në jetën time u rikthyen marëdhëniet seksuale, sikundër dhe netët e qeta të gjumit pa dhimbje.

Arbër, Fierit

Përfitimet e Adamour

1

Ndihma e shpejtë

Ju do të ndieni reduktim të dukshëm të simpomave të dhimbjeve që në
fillim të trajtimit

2

Vepron me efikasitet të lartë pa
efekte të dëmshme anësore

Qelizat e gjalla bimore do të veprojnë butësisht
në indet e prostatës duke parandaluar kështu rritjen e tyre katastrofike

3

Ky është një produkt hypoallergenic

Ndryshe nga shumica e antibiotikëve dhe produkteve të tjera kundër prostatitis

4

Ju mundëson një shërim kompleks

Ky preparat është në gjëndje të forcojë shëndetin mashkullor,
duke vepruar në mënyra
të ndryshme.Ai mundëson një veprim intensiv, të përqëndruar dhe ka një veprim mbështjellës. Si rezultat i kësaj, ju do të hiqni qafe njëherë e mirë prostatitis, do të rrisni efikasitetin, dhe sigurisht që do të forconi epshin tuaj

Largoni dhimbjet e padurueshme në perineum, rektum dhe testikuj
Normalizoni urinimin tuaj për vetëm 1 kurs përdorimi të rregullt
Ndihmon në eleminimin e inflamacionit të prostatës
Forconi shëndetin seksual mashkullor
Sasia e produkteve
në depon më afër jush është e kufizuar:
57copë

57copë

Sasia e produkteve në depon më afër jush është e kufizuar:
PËRFITONI NJË ZBRITJE PREJ 50%

Çmimi i plotë:

1980

Çmimi me zbritje

990

Deri në fund të ofertës kanë mbetur:

00
22
01
Orë Minuta Sekonda

Vendosni Emrin tuaj

Vendosni numrin tuaj të telefonit

Sasia e produkteve
në depon më afër jush është e kufizuar:
57copë

57copë

Sasia e produkteve në
depon më afër jush është e kufizuar:
PËRFITONI NJË ZBRITJE PREJ 50%

Çmimi i plotë:

1980

Çmimi me zbritje

990

Deri në fund të ofertës kanë mbetur:

00
22
01
Orë Minuta Sekonda

Vendosni Emrin tuaj

Vendosni numrin tuaj të telefonit